CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, March 29, 2011

gambar sewaktu saya pergi mempancing ikan hari tu

mood : tired
halwa telinga : kekasihku




bercadang nak tangkap ikan Talapia Merah itu hari

saya kata TALAPIA MERAH okey..bukan GADIS BERSHAWL MERAH...hisshhhh


boring tunggu ikan yang lupa pada janji punya pasal, syok sendiri jap ..jangan marah aaaa..huhuhutan



nasi lemak ditaja oleh ERniE CateRiNg..bak kata Encik Hairi "kau ni kak, pergi mana-mana juga mahu berkelah.."..OKEY wateva wateva..hahahahaaaantu

Maaf yer kawan kawan..disebabkan itu hari baru pay day, Ikan Talapia Merah semua balik kampung..dia tinggalkan maid dia untuk kita which is Ikan Baung..(T__________T)..Okey la dari adik angkat dia si Ikan bilis..sigh!

apa kau tak bajet yang gambar ni akan jadi sangat gewdiks ke aniz????? erkkk yelaa kot..hahahalimahjongang
Baby Dhia...2nd daughter Encik Hairi yang datang dengan mama dia pada jam 11.30am..dia chumelll dan tidur saja macam takde apa-apa berlaku..dapat ikan baung ke ikan bilis ke beg plastik merah bersaiz besar juga dia tidak kisah punya..dasarlah bayi...hahaha

Kak Noriy with Afina..kakak Dhia...




eee eehhh bukankah entry ini berkenaan dengan mempancing ikan pada sabtu lepas, mengapa gambar saya juga yang banyak... *mahu berlakon jadi ikan untuk enterprem di blog sendiri kerrrrrr....wakakakakakaaaaeee  eehhhhh...tidak mengapa..bukankah blog ini saya juga yang punya, bukanlah ikan..jadi encik ikan tidak payah la mahu mensibuk-sibuk enterprem dalam ini blog..biar saya syok sendiri sahaja...hahahahaaaaaaaktui...*gelak durjana

apapun sebenarnya saya membuat onar saja dengan mengkatakan ini adalah aktiviti mempancing saya..padahal joran juga malas dibaling..gara-gara mata yang mengantuk tahap sepak batu lempang muka sendiri..*adakah perumpaan ini??? abaikan..manakan tidak, tabiat tidur awal sudah berlalu, malam sebelum pergi memancing itu saya hanya tidur pada jam 5 PAGI, dan bangun pada jam 6.30 PAGI itu juga..bermakna hanya tidur 1 jam setengah...gila gila remaja sei!... sudah tidak tidur awal, wa punya tidur lewat tu membawa ke pukul 5PAGI...sedikit meroyan di situ...*sigh!

lain kali akan lebih mensiapkan diri dengan segala keperluan luar dan dalam untuk mempancing ikan di Tesco sahaja lagi senang 

>_<



nota kaki : hari ini jadual exam sudah keluar..bersiap sedialah engkau aniz...gggrrrrrrrrrr

8 cakap-cakap:

M a W a D D a H

baik pancing ikan kat tesco saje atau kat pasar....hahaha...

itu lar...citer pasal ikan tp ikan sekor je yang ada gambarnya...hehe

Mata Pena Fadz

wah..sme la..jdual exam fad pown da kuar....heeee...takotnya....
haaaa...p mancing lak die...beshnye... :) aktivit yg mengisi mase lapang....bgus dear :)

storyfromme

ikan baung pon jadi la :)

Cik Su Life Cycle

bestnya g mancing. dapat ikan besar lak tue

::FAIZ FARISH::

lama tak gi mancing. dah bertaun dah

jeBateja

wowowowowowo...ada bakat lah pegang baby...ahakz....ahakz....

marshall mathers

salam....

ikan talapia warna pink ada x?????????hehehehehe..

Mafia Rider

aiseh...aku br tgk ar der...
yg hang pi ltk gambaq ceq tu watpa...hang tau dak ceq nie x suke jd tatapan...keh...keh...keh.... (x b'terima kasih tul...dh amik n upload kn gambo pn x b'syukur)... ;-p