CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, March 4, 2011

CONTEST AKSI SI KECIL SYOK TIDUR




Sekali lagi saya telah di tag. Kali ini oleh Cik Mawaddah yang comel... Untuk itu, harus mempertaruhkan gambar si kecil yang syok tidur..sebenarnya berat hati nak letak gambar kekasih hati...tapi tak mengapa, demi tag ini saya berkorban..ececehhh...=p













 oleh yang demikian....dipersembahkan kepada semua...
















tadaaaa!!!!!
my boypren yang tengah asyik tidur akibat kepenatan selepas pulang dari sekolah pada hari pertama persekolahannya hari tu...kononnya pakcik dekat Kampung Pisang yang pergi menoreh pukul 6 pagi sampai ke tengahari punya kerja pun tidak sepenat dia..huh! sangat drama baby!














Actually he is my close friends son merangkap anak angkat saya...i love when that cutey lips call me mummy! mummy! mummy! for thousand time..i love u sooooooo much darling..more than everything...you are my sunshine Muhammad Huzaifa...i love that picture because dia tidur dengan teddy pemberian saya pada hari lahirnya yang lepas.....weeeeeee~.....=D




-untuk maklumat lanjut pasal contest ni, sila ke  SINI-









Cik Aniz nak tag 



Daddydian  - daddy, owner, penjaga, kekasih hati, kawan, lawan, dan semualah kepada seorang Dian yang chumel...gerammmm tengok dia rasa nak cubit-cubit..ggrrrrrrrr


Kak Rosaliza - yang juga ada anak comel-comel...kakak ni memang suka memasak masakan sedap sedap yang berjaya membuatkan saya gigit lengan baju sampai berlubang setiap kali baca entry dia pasal masakan...(T_______T) *kasihan...




-sekian-



NOTA KAKI : INI CONTEST PERTAMA YANG SAYA JOIN..WEEEE~

13 cakap-cakap:

M a W a D D a H

ololololo...comel sgt die tdo...

moga bertuah aniz..gud luck tuk contest yg pertama nie..:)

aniz

thanks adah sbb sudi tag aniz, kalau tak takdelah join contest..hehe u r soo sweet...=D

DaddyDian

comel huzaifa titon.. mr teddy bear tu nakal la pegi bertenggek atas adik yg tgh tsyok tidoq tu!!

aniz

DaddyDian - mmg comel + nakal..hehe teddy tak dengki, ayah dia yang dengki..hehehe

Kak Rosaliza

Assalam aniz..letak gambar bby akk je ke, tadi masa blk hoki ada lah akk snap pic bby tido heheh..nnt akk tepek gambar bby tido ya,tq aniz

aniz

most welcome akak...suka tengok gambar baby2 akak yang chumel tu =D

Abang Jonni

huhuhu... nyenyaknya dia tidur... huhuhu..

kay_are

memang nye comel sangat!!

aniz

Encik Jonni- mmg nyenyak sgt..penat katanya..hehe


kay_are- comel dan nakal okey..huhu

Mata Pena Fadz

sweetnye...
dak kecil tuh pgl awk mummy...
smoga berjaye utk first contest ni ... :)

aniz

Mata Pena Fadz- mmg sweet..hehe tq tq..=D

cikanoz

ala comel nya dak tecik ni mesti ayah dia ensem kan..lalalla

aniz

cikanoz-plzzzzzzz lah! buweekkk!!!!=p hahaha