CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, March 25, 2011

tabiat tidur awal telah berlalu

Mood : almost sleepy
Halwa telinga : Syair si pari pari


Mari mengupdate secara pantas kerana sudah tidak banyak masa......terlalu kesuntukan masa saat ini....TIPU TIPU! saya membagi alasan saja..masa ada banyak, cuma ada udang di sebalik batu...mata sudah sedikit layu...*ee ehhh kenapa udang juga yang kena???? dasarlah manusia engkau ni...semua juga mahu salahkan udang yang duduk diam belakang batu..damn!


Berbalik kepada tajuk


Semenjak dua menjak tiga menjak ini sudah tidak lagi tidur awal...mata hanya akan mengantuk pada pukul 1 atau 2 pagi...baguskah itu???? entah!..apapun sangat berbangga kerana sudah tidak terjebak dengan gejala tidur awal...sudah tidak rasa annoying macam dulu bila mata akan mula terkebil kebil secara slow motion pada jam 8 malam...sangat kasihankan diri..sudah tidak rasa macam seorang ibu berbayi kembar 8... sudah mula rasa jiwa muda remaja yang membara..*sukalah mahu mengkata diri engkau muda bukan..keluar sekarang!


beberapa entry kebelakangan ini penuh dengan unsur kecewa, sedih, suram, lapar, dan macam-macam lagi rasa yang tidak best...SUDAH MUAK!...tidak mahu mengingat-ingat sangat..mahu letak tepi saja semua itu..wahai perasaan duka, pergi engkau menyorok dalam almari sana! shuhhhh shuhhhh..-smile



Bukankah disetiap kejadian ada hikmahnya????


BETUL!


saya perasan sejak beberapa 'hari kecewa' ini, saya sangat rajin membuat assignment, membuat ulang kaji, membuat bising, membuat semua kerja dengan teratur dan on time juga...*bagus pula perangai engkau bila kecewa....tapi kecewa selalu itu yang tidak bagus..barangkali semuanya tidak sengaja..sebab sedih, tangan boleh bekerja sendiri di luar sedar akal...*nonsens!



>_<


saya perlu tidur sekarang kerana sudah hampir pukul 2.30am..kalau tidak bermakna saya hampir dengan GEJALA-MELETAK-WARNA-MERAH-PADA-PUNCH-CARD-SECARA-BERSENANG-KEMUDIAN-NANGIS-48-JAM-TANPA-HENTI...


>_<


CUKUP!



good morning!



ZZzzZzzzzZZZZZZZZZZzzzzzz



9 cakap-cakap:

aNiS aNiSa

mulakan harimu dengan snyuman =)

aniz

aNiS aNiSa- kamu juga =D

Darimo Roslan

sje nak bagitau, muka anis mcm Ha Ji Won dalam secret garden. haha

Sham

salam kenal...

baguslah kalau selalu kecewa ye...?;P

aniz

Darimo Roslan - huh!!!! [pengsan 8 jam]



Sham - salam kenal...

tak mahulah kecewa selalu..bila mahu bahagia pula nnt...hehehe

thanks follow =D

cikanoz

miracle is back..believe it...

little bot say 'mami ni mengkade-kade ke'?

Mata Pena Fadz

jgn sedih2 dear....
be strOng mygirl...
ape pOwn ....sbr n percaya pdNya...
yakin diri kaw kuat...

:)
aku juga sudah mampu tersenyum..wlu pahit .....
perkembgn bek..juga coz anda sudah rjin mbuat2 keje2....suke suke

aniz

cikanoz - bukan miracle namanya kalau kecewa...

dia ckp mcm tu???!!!! nnt dia, jumpa esok siap lah..gggrrrrrrrr


Mata pena fadz - hhmmmmm life is give us no choice..yg pahit pun kena telan....u r one of my inspiration n spirit too..tqsm dear..

cikanoz

kecewa itu indah kerna di sebalik nya tersemat seribu pengertian hidup..ungkai kan ia dari hati sematkan ia dalam otak kerana esok..masih ada jalan yang harus ko terokai :-) senyum..tek perlu kata apa2