CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, February 9, 2011

You are sweet Blogger like candy




Ribuan terima kasih diucapkan kepada Encik Jonni kerana bermurah hati mentag saya sekaligus membolehkan saya untuk menerima award ni. *kali pertama dapat award, ucapan panjang sikit yer ..

kepada Emak dan Abah di kampung, terima kasih kerana telah membesarkan saya hingga menjadi sebesar ini..Kepada kawan-kawan yang tersayang, terima kasih atas sokongan anda pada saya selama ini..Kepada cikgu sekolah tadika KEMAS saya dulu, terima kasih sebab ajar saya menulis dan membaca, kalau tidak saya takkan boleh mengeblog seperti sekarang....*sila lempang saya!~

SUDAH!! SEKIAN!!


untuk mendapatkan award ini sila klik SINI ya ibu-ibu, bapak-bapak..


Dengan sukacitanya saya mentag 3 orang rakan blogger lain yang bunyi namanya sama seperti saya...*apa kah??? oOooo tiada motif terselindung..hanya suka-suka..

Cik Hanis tuan tanah blog Cik Hanis Suke Carot

Cik Anis  tuan tanah blog Complicated vs Simple

Cik Anis Izatie tuan tanah blog Living In The Future





nota bahu : sebenarnya saya rasa saya tak cukup sweet untuk menerima award ini sebab selalu blogwalking dan jumpa blogger yang jauh lebih sweet-sweet sangat sampai jerit kuat-kuat "KENAPALAH KAMU SWEET SANGGAAAATTTTTTTT!!!!!!"...Encik Jonni, saya harap anda tidak menyesal..hakhak


nota penting : sila lawati blog Encik Jonni dan follow blog dia..
saya jamin tidak akan wujud penyesalan. Jika tidak, wang anda 
akan dikembalikan....ngeeeeee =D

7 cakap-cakap:

nurul harnani

oh awk..thanks sudi tampal award ni.. sy la empunya award tu.. hehe i like the way u share your entry.. suke2..

anyway salam ukhuwah dr nanie

Abang Jonni

Aiyakkkkkk.... macam menang anugerah lagu... huhuhuhu...

Nota bahu gak: sweet... sweet mcm cupcake.... huhuhu..
jgn mkn cupcake byk2.... nanti kene diabetes...

ansizte

thanksssssssssssssssssssssss hehe
blog sis sweet lah tengok lah orangnya pun sweet jugak tak nak mengaku pulak. hihi thanks sis manis :)

aniz

nurul harnani - thank u..salam ukhuwah dari aniz juga..=D


Encik Jonni - 1st time dapat award, mcm tu la jadinya..hehe

nota poket : terima kasih..[sambil sorok blakang langsir] ahaks!


ansizte - sama-sama adik..hehe thank u...x sweet mana pun, adik lagi sweet..;))

ansizte

tengok tu tak nak mengaku sweet haha elehh malu malu pulak hihihi

biella93

bestnye dpt award . uhuhuhuh

aniz

ansizte - aiyark!!! sorok muka bawah bantal!! hehe


biella93 - adik pun sweet jugak...x pyh award2 mmg da sweet dah...=D