CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, February 15, 2011

aniz : the handsome baby sitter

TIADA+DAPAT+MEMIKIRKAN+TAJUK+LAIN+YANG+LEBIH+MANIZ =((


8 Februari 2011



Menjadi baby sitter sementara kepada Aisya Humaira kerana ayah dia = bos saya outstation, mama dia pula balik kerja pukul 6 lebih. Selalu bos yang ambil Humaira dari taska di tingkat 1 bangunan pejabat aku, disebabkan dia outstation, seseorang perlu jaga Humaira sementara mama dia balik sebab taska tak boleh jaga lebih dari waktu yang sepatutnya.

Jadi


Aku dan Kak Yana dipertanggungjawabkan untuk menjaga Humaira. Humaira ni tak mahu dengan orang yang dia tak kenal. Kalau cuba dekat, nanti dia nangis nyaring-nyaring. Mula-mula takut juga kalau-kalau dia menangis waktu aku dengan Kak Yana nak ambil dia dari taska. Lagi takut kalau dia menjerit "PENNNCCCUULIKKK!!!! PPEENNNCCUULLLIKKKK!!!!".. *tipu saja..Tapi....alhamdulillah dia okey..



Kesudahannya














see!!! see!!! ngeeee =D you rock bebeh!!! hahaha


Humaira yang comel dan Aniz yang comot! muka penat.bedak pun tak pakai.tak sempat, kerja banyak..tidak mengapa, bukankah kalau make up pun memang kekal comot juga...jadi biarkan begitu saja...(T________T)
  
auuucchakkk!!!...hakhak



Humaira menjadi seorang budak yang sangat behave sehingga lah mama dia datang pukul 6 petang. Yeayyyyyy!!!!!!! aku berhati girang melayan dia. Humaira berhati senang makan biskut...erkkk..Syukurrrr dia tak reject aku, kalau tidak, balik rumah dengan rela hati menterjunkan diri dari balkoni tingkat 7..=O




nota kaki : disebabkan rasa boring menular tatkala duduk sorang-sorang di rumah petang ni, mari lah kita mengkeluarkan segala-galanya yang dah berhabuk di dalam draf blog ini...*kasihannn budak ini, tiada aktiviti menarik di hari cuti (T____T)

10 cakap-cakap:

Di@n@

de ciri2 keibuan laa!kapan mau berlangsung heee..

aniz
This comment has been removed by the author.
aniz

Di@n@ - yunk...seram sgt soalan tu...hehe doakan je..insyaallah....=D

limau

seorang baby sitter yg berjaya coz budak pompuan tu tak nangis, hehe. if cheq jg, for sure 3 hari 3 malam tak stop nangis :P

aniz

limau - ishhh tak try lagi da cakap lagu tu...rasanya sejam jer pling lama dia nangis pun, pastu dia tido..hehehe

Abang Jonni

mintak-mintak ah budak tu kejap-kejap berak.... kejap-kejap berak.... huhu...
selamat menukar lampin... ahaks..


nota kaku: masa cuti... aku suka tido dan tido dan tido.... huhuhu..

aniz

Encik Jonni - dia tak sempat berak, mak dia da dtg..aku bernasib baik=p

nota kening: hepppp!!! tido je keje ye!!!! babap nnt!! hahaha

M a W a D D a H

woww...jadi babysitter...dah xlame la nie nak jaga anak sendiri...

eh..da kawen ke belum?? ekekekeke

nZaOdonut

aniz:..dh ade ciri2 ibu mithali dh tuh...pe tggu lgik??..ngeh3!!...

aniz

MaWaDDaH - hehee kuasa tuhan taktau bila blh timang anak sndri..=D

blum kawen..status- single..hehe


nZaOdonut - tunggu org masuk minang laa..hehehe