CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, February 5, 2011

setelah sekian lama kami dapat berkumpul kembali

Malam semalam this sweet Cik Nora Farhana roger tetibe cakap nak jumpa bersekali dengan Cik Ana dan Cik Adhwa. i can say that its sound some kind like a small reunion for four of us. Kami berkawan baik dari ingkatan 1. tapi selepas tingkatan 3, dah berpecah sebab ada yang masuk SMKA. Sooooo setelah rancangan diatur, petang tadi kami keluar. OMG rasa macam nak menjerit dapat berkumpul semula. Sangat RINDU. Banyak sangat yang nak dikongsikan. Waktu tengah lepak minum, tiba-tiba datang lagi 3 orang classmate yang kebetulan ada kat mall tu. Lagilah heaven wa cakap lu!!!!! bukan senang nak jumpa. ada yang dah kerja, tengah cari kerja, masih belajar, dah habis belajar, haissshhhh pendek kata BUKAN-BUDAK-BUDAK-SEKOLAH-YANG-HANYA-PERGI-BALIK-SEKOLAH-BAWAK-BEG-SANDANG-LAGI..

we going to be 23rd this year..wwaAAAaaaaa sangat mahu mengurangkan nombor itu. Disebabkan terlalu sibuk bercerita, sampai terlupa nak snap gambar masa ramai-ramai tu. Lepas minum, 3 orang classmate tadi minta diri nak balik, tinggal la kami berempat *macam dulu-dulu asyik berkepit ...

Minta mereka teman pergi cari sepasang kasut untuk emak terchinta. Lepas beli kasut yang cantik dan berpatutan harganya *perlu juga mention ini kah?? haha Cik Nora ajak pergi karaoke....



kemudian.......












inilah yang terjadi




Nora Da Explorer n Aniz da ....erkkk i dunno...haha

with Adhwa Da Gentle Swan

Ad jangan lentok-lentok, nanti orang pandang serong..ahaks!


Cik Adhwa yang malu-malu di belakang..dia memang sangat pemalu pun..huhu

hahhaha hambik kau!!! keluar dah sore Ahmad Jais...hehehe jangan marah Ad..ikhlas wei sore kau sedap dari aku..(T_____T)


Cik Ana Da Loyal Lover memang terkenal dengan lontaran vokal yang mantap..ppheeewwiittt!!!

seperti biasa, di mana saja budak tudung peach tu ada, kerja dia adalah membuat kacau..yyiihaaaa!!!

tengok la tu!! orang nak nyanyi pun tak fokus..haha


guarddddd!!!! tolong halau budak tudung peach tu!!!! nngeeeeee~

yang aku pelik, budak ni dulu bukan main menjauhi mic lagi, sekarang dia la Quenn of Karok..apa dah jadi??? cerr citerr...cer citerrr...hehe










sebelum balik........














Gambar lagi buat kenang-kenangan kenang daku dalam doamu..........

















h.e.p.p.i.e


Cik Nora, bawah sikit la kamera tu....hadooiiii...hehe

gambar cover album wajib ada ...


 
Cik Ad...saya suka warna selendang anda..=))


K.A.M.I

entah bila lagi dapat berkumpul...aku akan rindu kalian..ingat!!!!! jangan cuba-cuba nak lost contact lagi tau!!!!! Persahabatan takkan mati okey...





*Once Upon A Time*

 
korang ingat lagi tak dulu masa sekolah, hari-hari lepas habis sekolah pukul 3.00 petang, kita 4 orang akan lepak kat pokok kelapa tepi gate sekolah. Kita akan ambil mana-mana buah kelapa yang jatuh, tak kisah lah tua muda, aku dengan Nora akan berusaha hentak buah kelapa tu kat batu sampai pecah lepas tu kita kongsi-kongsi minum air kelapa yang sikit tu walaupun tak sedap sangat. Lepas puas dapat pecahkan buah kelapa dan minum air tu, kita pun balik naik bas Apek. Hampir setiap hari kita buat macam tu. Bila cikgu lalu selalu Ana yang cover line..itu antara kenangan kita yang aku takkan pernah lupa...



-the end-



nota kaki : mood tidak berapa elok pula sekarang sebab esok dah nak balik. Rasa macam baru setengah hari duduk di kampung. Masa....kenapa jalan laju sangat.....aniz tak boleh kejar.....(T__________T)




nota kaki lagi : nak siapkan tag sebelum april...ngeeeee~




 


11 cakap-cakap:

Abang Jonni

adeih.... siap pecahkan kelapa ek... huhuhu.. dahsyat la korang...

aniz

encik jonni- itu jer aktiviti paling dasat yang kitorang boleh buat pun...slain dari tu kami tak buat..under control...hahaha

M a W a D D a H

sgt best kalau jumpa kawan2 lama...sonokkk...

aniz

MaWaDDaH - betullll!!!! hehe

Aq Waeda,,,

seronoknye hang out dengan kawan-kawan.. (^_^)
follow u back,, :)

aniz

Aq Waeda- thanks dear =))

mamat_okey

bukan patut tolong mangsa banjir ke?

aniz

mamat_okey- Cik Ana tu rumah dia banjir la..kitorang da tolong bantu dia menghappykan diri la tu..hakhak =p

cikfaraa

seronokk karaoke nmpk . hihi . girls days out mmg bestt kann . :D

W

waaa. karok tu, dulu slalu pi dgn kakak2, tapi skrg depa pun asyik bz je dgn kerja. T__T

aniz

cikfaraa - harus best!! ngeeee =D
lebih hangat dari biasa..hehe



W - ni pun karok selepas sekian lama, ada lah dalam setengah tahun tak mengkarok ;(

tidak mengapa, lain kali kita pegi sekali yer..wink! ;)