CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, June 9, 2011

Wishlist Birthday 2011

Mood : Happy 50% jer
Halwa Telinga : Tahajjud Cinta-Tok Ti


Masih tinggal lebih kurang 11 jam sebelum 12 tengah malam. Sempat lagi untuk 
aku berangan buat wishlist birthday tahun ni. Antara yang aku NAK ialah..............


Mimpi la kau aniz ada orang nak bagi hadiah ni...nan hado!



Microwave warna purple




Buku ni



Meja belajar warna PURPLE bukan PINK



Frame gambar ikan koi, kalau dapat exactly macam ni, mau menangis gumbira aku...hohoho



Tiket konsert BUNKFACE!!!! aku tak suka muzik bising-bising tapi aku tak tahu macam mana dengan kumpulan yang satu ni aku boleh layan...sabo je la Pak Jabid!



Munge...wink!



Kalau ada yang bercadang nak bagi hadiah emas ketul-ketul ni, aku sumpah tak mintak dah hadiah yang lain-lain tadi tu..wakakakakaaka


Nama pun berangan...takde maknanya nak dapat semua ni....takde sape hingin nak bagi derrr.....Setiap tahun aku akan beli hadiah untuk hari lahir aku sendiri sebagai penghargaan pada diri sendiri. Hadiah yang aku beli tu bergantung pada berapa banyak perkara baik yang aku dah buat sepanjang tahun tu. Lebih-lebih lagi kalau result exam boleh tahan, memang aku akan berhabis beli hadiah aku sendiri supaya aku dapat rasa betul-betul gembira. Sebab dari dulu lagi aku selalu didik diri aku

"Kalau aku buat baik, aku MESTI dapat  reward. 
Kalau aku buat jahat, aku WAJIB dapat punishment" 


Tapi untuk tahun ni aku tak beli hadiah untuk diri sendiri atas sebab-sebab tertentu. Result exam okey..cuma......aku ada perasaan tak puas hati dengan diri sendiri.*gila kejam!

PADAN LA MUKA ENGKAU ANIZ! 
TU LAAAA SAPE SURUH TAK PERFORM, KAN DAH TAK DAPAT HADIAH....
PADANLAH! PADANLAH! PADANLAH MUKA ENGKAU!
(T__________T)
sob...sob...sob....

seperti tahun-tahun sudah, aku menantikan siapakah yang bakal menjadi manusia pertama yang wish birthday aku...Emak kah...Ana kah...Bekas pengetua aku kah..Ketua Jawatankuasa Rukun Tetangga kampung aku kah...*memang takde kaitan...hahahahaaa

Malam ni aku dah ada plan untuk sambut birthday aku. Aku akan membawa diri ke tempat yang aku suka pergi...duduk situ hirup udara segar dan tenangkan diri setenang-tenangnya air dilaut jangan disangka tiada buaya. i just want to be alone...>_<


aniz rindu abah..........



Sekian

15 cakap-cakap:

Abang Jonni

Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan Aniz..
Allah selamatkan kamu...



huhuhuhu..

sudah 23 tahun eh?

Aniz

terima kasih encik Jonni...tq2....kalau dpt dengar suara nyanyi real lagi best tu...ahaks!


yer...dah 23....aiyark! kan best kalau 13...huhuuhu

::FAIZ FARISH::

mak ai... byk sgt wish

hp bday

p@kcikLie

to Aniz...jadikan angan2 itu sebagai pembakar semangat..tapi jangan sampai ianya membakar diri dan menjadi org yg alfa..

sentiasa berusaha dan tawakkal kepadaNYA..insya Allah.

Darimo Roslan

happy birthday :)

Amanina Sofea

selamat hari lahir..
cepat2 la dpt dslr tu..

Aniz

FAIZ FARISH- eehhh x cukup byk tu...ada lagi 16 x masuk tu..hahaha

tq tq =D


p@kciklie - insyaallah...terima kasih atas nasihat tu..=D


Darimo Roslan - terima kasih...=D


Amanina Sofea - thank you...insyaallah..birthday ke 63 kot..hehehe

nZaOdonut

epi besday 2 u...
epi besday 2 u...
epi besday 2 u...ANIZZ!!
epi besday 2 u...

p/s: suda belated ea??...sOrik2... 23 tuh nombOt ja...dun wori...be yOung 4eva..like me...wOha~

Aniz

nZaodonut - thank u so much dear..muah3 hehe YOUN 4EVA!!!!!! hahaha

pijut

pergh...mcm2 yg di nak nya..hmmmm...semoga ada org bagi..hehehee
hepi besaday

Amanina Sofea

wlcome aniz..
smoga dipanjangkn umur ya.. hehe

nZaOdonut

anizz>> ade FB x??..mau add...huhuuhu

Aniz

pijut - non hado laaa org nak bg..hahaha tq =D


nZaOdonut - ada....tp x aktif la yunk...nnt da renovate aniz pnye FB tu i'll call u later naa...cehh mcm ada nombor jer..hahaha

Mata Pena Fadz

happy belated birthday dear...maaf lambat wish.....still igt kamu......
senarai hadiah tuh pown leh thn...
jge diri bek2...moga Allah merahmati mu.... :)

Aniz

Fadz - thank u so much dear...xpe, x lambat mana pun...insyaallah...=D