CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, December 30, 2010

Tahniah MALAYSIA!!!!

Semalam ada meeting bermula jam 8.30am. Pada awalnya tak kena  join meeting tu tapi tiba-tiba bos cakap meeting extend  selepas pukul 5 dan saya kena join. Sangat frust. Punya la excited nak pergi tengok bola dengan budak-budak comel semua ni, boleh pulak nak kene join meeting.. macam nak nangis laju-laju…tapi..’AGI IDUP AGI NGELABAN!!”..”TAKKAN MELAYU HILANG DI DUNIA!!” yeaaahhaaaa!!!! *maaf..budak Aniz ni buta peribahasa gamaknya

Kemudian,

Saya telah membuat 1 plan. Pukul 5 larikan diri sebentar dari bos, balik rumah dan tukar baju. (maaf bos..jangan marah yer..MALAYSIA BOLEH!!!) hakhak..sampai rumah, sepantas kilat mandi dan bersiap *tipu..mana boleh lagi laju dari kilat. Lepas tu patah balik office sebab kena join meeting semula. Dalam meeting haku sorang jer pakai baju kasual...malu..tapi tak mengapa, yang penting ialah B.O.L.A..Habis meeting pukul 7.20pm..lepas kemas-kemas, pukul 7.45pm baru keluar dari office. Punya la haru nak kejar masa pasal game nak start tak lama je lagi. Nasib baik jalan tak jem sangat dan senang nak cari parking. Pergi bertiga, dengan Kak Noriy and Ijam which is her nephew. Kak Yana and Geng-geng Wonderpets yang lain dah tunggu kat sana. Sampai je dataran, game dah start 17 minit..(T_______T) tetap bersemangat..semangat sepanjang masa..semangat sampai tertumpahkan air atas seluar sendiri..semangat sampai lompat lepas tu pijak kaki sendiri..semangat sampai tudung senget..semangat sampai hilang suara..semangat sampai Maisara ternganga tengok Acik Aniz dia meroyan..*maafkan acik yer Sara..semangat sampai phewitt phewitt kat lelaki kacak yang ramai..aauuwwww!


gelap
sara dengan ibu pun gelap..hakhak
mula-mula duduk elok jer...
lepas menang..gini la gamaknya..
ish ishh ishhhh...YAHOOOO haku pun join!
 
P.E.A.C.E
keluarga Maisara =D
 

we proud to be MALAYSIAN..cewahhh!
 

Maisara sangat cinta Acik Aniz dia..kalau jumpa jer Acik Aniz, dah tak pandang kiri kanan terus meroyan..manja ya amat..layannnzzz..Acik pun cinta Sara..=D

tengok la tu..
nak balik dah
okey..okey..muka haku jer yang kena kabur..(T____T)
 

dia pun nak juga pakai benda tu..hmmm sara..sara..
sebenarnya Laser ahad lepas datang dari mata haku.haku baru tau.maaf Markus..hakhakhak
budak ini..


apapun sangat bangga dengan kejayaan team Malaysia. rasa nak sorak sampai esok..WooHHAHAAAaa!!!! TAHNIAH kepada team Malaysia yang dah berusaha keras..kejayaan anda amat disanjung sampaikan esok 1 Malaysia dapat cuti..Terima kasih banyak-banyak kerana bagi kami nikmat cuti walaupun cuma tolong sorak kuat-kuat dari jauh jer..huhuhuhu

TAHNIAH Raja Gopal..
  TAHNIAH Safee Sali..
    TAHNIAH kepada semua player..

Teruskan usaha anda membawa nama bola sepak Malaysia ke mata dunia..wwOooHHahaaa!!!

2 cakap-cakap:

Abang Jonni

yeay ... m'sia menang....


ooooooo.... dahsyatlah mata laser tu... huhu

aniz

Encik jonni- yeeaaa mlysia menang!!!!! Yeaaaaaa!!!!! (haa kn daa meroyan lagi)hakhak

Mmg dasat pun..jgn bgtau FAM tau..wink!! hehe