CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, December 6, 2010

jenjalan

Tanpa perancangan awal seminggu, berbekalkan duit tabung ayam yang dah dipecahkan, muka tampan seposen, dan kegagahan pahlawan melayu, saya telah mem’plan’ untuk mempergikan diri ke Genting Highlands pada petang sabtu bersama Cik Noriy.

“ko da siap ke belum?”
“belum siap-siap lagi.”
”siap la dulu. Dah siap message aku.”
”ok”

*
*
*
*
30 minit kemudian
*
*
*
*
”aku dah siap”
”lamanyer ko siap!”
”maaf lah..banyak susuk nak kene cucuk. Ni pun aku da ketepikan bulu mata Rozita Che Wan dengan kanta lekap”
”wak lu!”
”wak mu jua”
”turun sekarang! Aku kat bawah”
”jap..jap...nak tengok VCD Kuch Kuch Hota Hai seround”
”SEKARANGGGGGGG!!!!!”
”hahahahaha yelaaa...yelaaaa....”



Sehubungan dengan itu, saya amat berharap pihak tuan dapat *ooppsss!! Maaf..terbawak-bawak mood penulisan surat rasmi kat opis nih..


Berbalik kepada cerita tadi..

Kami bertolak pada jam lebih kurang 4.30pm. selanjutnya...saya serahkan rancangan ’SEPAGI BERSAMA KAK NIZ’ ini kepada Encik Gambar bin Photo untuk menceritakan kejadian sebenar yang berlaku pada hari tersebut...silakan Encik Gambar...

ketibaan kami di Genting Highlands disambut dengan hujan renyai renyai..hujan rahmat kah?? tidak kot...

kaburrrrrr
1st time lepak kat batu besar ni

dont tell my mama =p




hek eleh aniz..berangan nak tolak batu tu guna 1jari..pigi dah! =D

weewwitt!!! sorang jer..buleh berkenalan cik adik..

saya : tengok tu!..tengok tu!!..UFO! / noriy: lempang nak!
indahnya alam ciptaan Tuhan..Subhanallah
maaf..hero filem ini sudah melarikan diri dari set pengambaran..tinggal daku sorang. (T___T)
*anizzzz!!!!! mak ko panggil balik!!!!!  / aniz : jap je lagi mak yer...hikhikhik
pagi yang cerah, kini sudah gelap..aku adikmu dan engkau abang..lalala

sampai ke atas..*atas mana???..indoor lor...

lets recycle..kumpul botol banyak-banyak dan buat rusa macam ni letak di halaman rumah..*seremmmm
me with cik noriy penyibuk!
snowworld
suka gambar ni sangat..*tak malu ker suka gambar sendiri..huh!
di Lovely Lace..*hek elehh aniz..kat KL pun banyak../aniz: (T__________T)
kak..tolong bungkus bunga ni 14..nak bagi jiran-jiran saya..hehehe

wateva laa aniz oiii!
hari-hari pakai baju sama, tak bosan ke encik statue??

dah nak bye bye...

sekian buat masa ini..kita bertemu lagi di hari dan waktu yang sama dalam rancangan apa????!!! "aniz di mana..aniz di sini..semmppoooiiiiiii....."  *maaf Datuk AC..ciplak sat ja..

5 cakap-cakap:

M a W a D D a H

wahhh..bestnya g genting highland...

tak ajak kita pun...huhuhu

Abang Jonni

bestnya gi genting ... tapi apasal tenung batu tu lama2... huhuhu..

aniz

MaWaDDaH- alahai lupa lak nak ajak..len kali yer..kita g 3 ari 4 mlm..heheh

Jonni - pasal batu tu melekat tak jatuh-jatuh..lalala

limau

haha.!! xpe2, nak jalan2 gi genting gak after dah smpi kat semenanjung, ekeke :P

aniz

limau - nak itot! nak itot! =D