CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, April 14, 2011

Contest Santai: Cerita Kelakar Anda- Pemenang Saguhati

mood : happy
halwa telinga : mawar putih untuk mama




Disebabkan owner blog tak cukup masa nak update blog setiap hari sebab sibuk baca buku sambil lentok kat kepala katil keluar air liur tak hengat dunia, maka entry kali ni akan jadi sempit tahap koma sebab semua cerita pun nak sumbat dalam 1 entry....




PERTAMA


Ingat tak Contest Santai Cerita Kelakar itu???Kisah Pak Cik dan Persona??? haaaa alhamdulillah memang murah rezeki aku nak dapat merasa pegang crochet chumel idaman hati tu..bukan takat merasa, memakai, mencium, mentenung, menlawa, mensimpan dan macam-macam lagi..sebab sekarang sudah dapat itu crochet sebagai hadiah untuk pemenang hadiah saguhati..terima kasih kepada cik penganjur iaitu Mawaddah and the geng yang telah memilih saya sebagai salah seorang pemenang bertuah ayam nampak dikaki, tuah aku nampak di crochet..wwoohaaaa...hadiah dah lama sampai, dah pakai dah pun, tapi tak sempat nak update blog sebab sibuk dengan kempen di Sarawak...eehhhh bukan..sibuk dengan persediaan untuk exam...uhuk uhuk...exam!!!!!! [pengsan 6 minit]..tak boleh sebut itu perkataan kuat-kuat sikalang...sshhhhhh




chumel kan..yang coklat tu klip rambut, yang merah itu butang..=D

saguhati ke saguparu ke sagulimpa ke sagugendang ke aku tak kesah..yang penting aku dapat juga crochet..kau ado???  [kejilah statement]






KEDUA




Alhamdulillah hal kemalangan aku dengan kereta merah hari itu sudah hampir selesai..selesai dengan cara baik juga..takde ketuk pintu lepas tu hempuk kepala dengan anak lesung derr.....nak baling cat kat pintu rumah aku pun takderr.....cara baik Okey....bagi salam settle elok-elok punya..*tu pun sebab jiran sebelah blok sendiri,selamat aku....wwoohaaa!!!..


semalam tengahari aku dah hantar kereta yang aku langgar dengan jayanya itu ke bengkel Angah..*bukan angah adik aku...angah pomen kereta lah!...Angah kata hari Isnin dah boleh ambil...banyak juga nak kena buat..1 pintu tu bai..tetap bersyukur sebab mujur aku langgar 1 pintu, cuba imagine kalau aku langgar empat-empat pintu???? cer pikir....cer pikirr......tak ke 11 hari aku makan maggie..*nangis


Ni haa aku ada snap gambar kereta mangsa....*yang snap ni pemangsanya...bersyukur lah Kakak punya kereta Charade oiii sebab 3 lagi pintu kereta Kakak selamat..agagaggagaaa










Amacam????? *nanges laju-laju...




KETIGA




Takde cerita pun...nak enterprem sikit jer....boleh kan???? tak boleh????? ada aku kesah..huahuahuahuahua [kejinya statement]




dah langgar kereta orang pun masih berani buat muka macam ni..memang nak kena penampo cap Che'gu Senah..[motif eja cikgu macam tu???] hahaha

hai Farid Kamil..bila nak ajak saya dating??? wwoohaaaa

Kak Ernie - Aku - Kak Ti...[motif letak link blog sendiri] *sigh

Okey..Okey...ni last...
Babai!



9 cakap-cakap:

M a W a D D a H

alhamdulillah dah sampai...hehehe...

muka aniz memang wajib interprem...rugi muka comel kalau x diinterpremkan...hehehe

storyfromme

fad pun penah exciden dulu.memang berdebar je jantung.macam nak tercabut jantung.

Mata Pena Fadz

wah...hari2 anda berjln lancar...
cun pic...cantik ~

aniz

MawaDdaH - thanks adah...chumel??? hahaha pengsan mak aniz kalau dia dengar org puji aniz chumel..wakakaka


fad - tau xpe..bukan takat nak tecabut jantung, limpa, buah pinggang, hati semua nak gugur dah..hahaha

Fadz - cantik lagi gambar2 fadz..hehehe

Abang Jonni

huhuhu... tahniah dpt crochet....

moga2 farid kamil baca blog aniz... huhu..

aniz

Encik Jonni - tahniah juga untuk Encik Jonni dapat crochet juga kan..
Farid Kamil baca blog aniz, confirm aniz koma 6 minggu..hahahaha

::FAIZ FARISH::

kete tu dah buruk, kalau cat 1 pintu je... nmpk sgt buruk.. kalau cat satu body lawa la...
sian

cikanoz

patut la tunggu2 mms gambar keta nya tak dapat2 rupa2nya tersalah send kat sini rupanya..aduyai.. :p

Anonymous

You got great points there, that's why I always love checking out your blog.

My blog:
regroupement credits aussi Rachat de credit immobilier au meilleur taux