CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, November 14, 2011

MALAYSIA VS KEMBOJA

Dengan keputusan 4 -1, idok mungkin ler teman duduk bersila sambil tersenyum..

teman ni udah ghope orang gila melompat-lompat sensorang kat rumah tu...

nasib baik dah awal-awal tutup langsir supaya teman idok kena halau dengan persatuan penduduk..HAHA

bangga gila...Gila pun tak bangga macam ni lah!

bukan waktu menang je, waktu tak menang pun memang teman nyokong kuat...

Once upon a time dulu, nyokong kuat sensangat sampai selalu diangkat VIP oleh FAM...(walaupun nyelit-nyelit jer)

sekarang ni jer udah slow sikit..al-maklumlah, banyak beno koje yang teman kene nyiapkan slain dari ngadap tibi atau pegi stodium...hmmm

apapun...sokongan teman pada skuad negara tetap utuh dari zaman tak glamer atau zaman kejatuhan dulu, sampai ler dah glemer sekarang ni...

udah dididik aboh teman nengok bola dari kecik...gini la hasilnyerrrrrr....

mujurlah tahun ni tibi 3 siarkan siaran langsung untuk sukan SEA..kalau idak, alamat meratap pilu la teman jawabnya... al-maklumlah...di rumah baru ni belum lagi pasang astro...CSI pun udah lama teman kempunan..dapat nengok 1 episod CSI hari khamis pukul 10 kat tibi 2 tu, bukan jer macam bulan jatuh ke riba, dah ghope bulan jatuh ke riba satu set dengan bintang, matahari, segala bagai lah...cukup buat teman termimpi-mimpi Mac Taylor 15 hari 8 malam...HEH


card reader teman kene geget virus..jadi tak boleh nak masuk gambo kat sini...T_______________T (tiba-tiba..motif????)


p/s : teman tak paham kenapa teman naip entry ni pakai loghat perak walhal teman ni orang johor...1 Malaysia sangat lettew! DUH



cau!

6 cakap-cakap:

Di@n@

suke ati ambe tgk kawang epi!rpnyer kawang ambe peminat setia bola sepakkk....go mesia go!!!*ganu mari* hehe..D=

Jasman

ye malaysia menang

jeBateja

cek tgk masa pertama....geram tul cek...awat plak depa lengah2 main lagu tu....masuk masa ke 2 baru ngelabah....


errr...awat cek ckp utara ni....cek org melaka......ahakz

Abang Jonni

elehhhhhh... entah2 nak tengok si apek keeper tu je.
kehkehkehkeh

Aniz

Diana -tuuuu diaaaaaaa mari dah owang ganu kite....hahahah


Jasman - yes yes



jebateja - haaaaa nak kene buang negeri nih...(nada tak bersalah) hahaha

Aniz

Encik Jonni - tak minat r si apek tu...x minat x minat..hehehe