CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, November 12, 2010

10.14pm

dan aku masih di office...(T____T)
sesiapa tolong datang sini, lempang sikit suruh balik boleh????


saya sangat penat..sangat mahu mandi sebab dah pakai baju yang sama dari jam 6.30 pagi tadi..
saya nak balik, tapi....tapi....*arrhhhh kamu memang suka mencari alasan.. 


waktu-waktu tengah penat sangat macam ni, perlukan bahan untuk terseyum dan tersengih-sengih dan tergelak sorang-sorang depan pc supaya leher ni tak lah rasa tegang sangat, bahu ni taklah rasa berat sangat, muka ni takdelah ketat sangat dan mata ni takde lah layu sangat...


antara cara-cara untuk mendapatkan bahan tersebut adalah membaca catatan abang jonni..seronok..hilang rasa ketegangan di seluruh anggota badan..thank u so much sebab selalu menjadi 'bahan' saya..teruslah memposting agar hari saya tidak suram..*harap-harap dia tak baca post ni supaya seluar dia tak kembang =p


-the end-

6 cakap-cakap:

Encik Gorilla

takpe... takpe... jap lagi aku sampai... biar aku lempang dia... huhu

aniz tihani

errkkk kalau suh lempang, dia dulu!! laju jer yer!!! cuba suh blanja makan ke, belikan hyundai coupe ke, mula la mak panggil la, adik nangis la..huh!

Di@n@

wooo rajinnyer!
mlm2 pun still keje...
akak mmg pekerja berwawasan laaa
ekekee...!

ummu

salam Aniz
akak pun kalau dari pukul 6.30 dah stay kat tempat kerja
lepas tu sampai pukul 5
memang rimas dirasa

Nerzhul

mandi kat opis takleh ke? ihihih

aniz tihani

takut ada yang tulung jirus jer..gggrrrrrrr seremm!